Skip to content

DEFAULT

8 thoughts on “ Fytje Floris Myn Speulmeysje - Camerata Trajectina - Bredero Amsteldammer (Vinyl, LP)

  1. Petnjica: Predsjednik Vlade Duško Marković posjetio proizvodne pogone „Tref I“, Vrbica i fabriku košulja „La Vista“ i dao izjavu za medije (43,5 MB).
  2. Potpredsjednik Vlade Zoran Pažin primio stalnu šeficu Misije Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju (OEBS) u Crnoj Gori ambasadorku Mariz Davije ( MB).
  3. Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin otvorio X nacionalnu antikorupcijsku konferenciju koju organizuje Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (31,7 MB).
  4. Sremski Karlovci: Predsjednik Marković sastao se sa predstavnicima Nacionalnog vijeca Crnogoraca, Crnogorske partije i članovima Savjeta za saradnju sa iseljenicima (9,94 MB).
  5. Modelja e bëshme Ashley Graham, e cila gjendet në pritje të ëmbël, ka folur së fundmi për jetën seksuale. Në një intervistë për “A Little Late With Lilly Sing”, Ashley tregoi se i pëlqen të lutet përpara se të bëjë dashuri, sikurse edhe të shoqit.
  6. Bijelo Polje: Predsjednik Vlade Duško Marković položio u Ravnoj Rijeci kamen temeljac za most Ravna rijeka - Jasikovac ( MB).
  7. Per te ofruar sigurine maksimale ELEKTROSEK eshte e vetmja kompani ne Shqiperi qe ofron program profesional per monitorimin e sistemeve te alarmit, kamerave, gps, radiove te pershtatshme per SH.P.S.F.
  8. Në një intervistë dhënë tani së fundi, themeluesi i Facebook-ut Mark Zuckerberg ndalet ndër të tjera edhe në çështjen aq të debatuar të privatësisë.. Thotë Zuckerberg: Duhet të kemi parasysh se gjërat kanë ndryshuar shumë në gjashtë vjetët e fundit. Dhe se koncepti që kam unë për privatësinë nuk është i njëjti me atë të tim eti, as me atë të një djali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *